×

MineCraft (Tekkit) upgraden naar 1.0.x

Back

Hieronder een uitleg hoe je de tekkit plugin kan upgraden naar 1.0.x

Zorg eerst dat je Minecraft server niet draait, dus doe een 'stop' via het MineOS panel van je Minecraft server(s)

Login op de VPS in via SSH, met de username mc en het bijbehorende password van je server. Voer hierna de volgende commando's uit:

su -
cd /usr/games/minecraft/tekkit/
wget http://mirror.technicpack.net/Technic/servers/tekkitmain/Tekkit_Server_v1.0.6.zip -O Tekkit.jar
chown mc:users /usr/games/minecraft/tekkit/Tekkit.jar
find /home/mc/servers/ -name Tekkit.jar | while read i ; do cp /usr/games/minecraft/tekkit/Tekkit.jar $i ; done

Je zal nu in de webinterface zien dat de laatste versie is geinstalleerd. Je kunt de server nu weer starten in het controlepaneel.

Weet je niet hoe je via SSH moet verbinden, klik dan hier voor een duidelijke uitleg.

Powered by HostBill